Feyenoord wil Haps niet laten gaan en denkt aan oud-speler

Een opvallend gerucht bij Feyenoord. Tyrell Malacia zou volgens Voetbal International langer dan verwacht buitenspel staan. Het betekent dat Feyenoord niet zal meewerken aan een vertrek van Ridgeciano Haps tijdens deze transferperiode. Ook denkt het aan een opvallende speler als back-up.

Eerder werd duidelijk dat Malacia voor enkele maanden uit de roulatie zal zijn. Vanwege een heupblessure moest hij onder het mes en dat zou hem de voorbereiding kosten. Nu meldt Voetbal International dat dit veel langer zal duren. Mogelijk tot aan de winterstop. Ondanks de belangstelling van meerdere clubs uit Europa, waaronder Serie A sensatie Atalanta Bergamo, mag Haps hierdoor niet weg. Tegelijkertijd is Feyenoord ook op zoek naar een stand-in.

Feyenoord ziet volgens Voetbal International oud-speler Calvin Verdonk als een serieuze optie. De linksback had deze zomer zijn zinnen gezet op een buitenlands avontuur. Feyenoord verhuurde Verdonk het afgelopen seizoen aan FC Twente. Aanvankelijk wilde Verdonk al eind januari naar het buitenland, dat liep toen op het laatste moment spaak waardoor hij langer bij FC Twente bleef. Nu hoopt Feyenoord de linksback voor minimaal een half jaar te binden.