‘Feyenoord wil meewerken aan winterse transfer Haps’

Feyenoord is bereid om mee te werken aan een winters vertrek van Ridgeciano Haps. De linksback staat er in het buitenland nog altijd goed op. De Rotterdammers hebben met de 21-jarige Tyrell Malacia al zijn beoogde vervanger in huis.

De 27-jarige Haps heeft bij Feyenoord nog een contract tot de zomer van 2022. Bij een winters vertrek kan Feyenoord daarom nog een mooie transfersom opstrijken. De linksback werd in 2017 door Feyenoord gekocht van AZ. In Rotterdam-Zuid kon hij lange tijd door blessures de hooggespannen verwachtingen niet waarmaken. Dit seizoen is Haps echter fitter dan ooit. Hij kwam dit seizoen al drie keer tot scoren in de Eredivisie.

Het nieuws dat Feyenoord mee wil werken met een winters vertrek van Haps, komt van het doorgaans zeer betrouwbare Twitter account Feyenoord Transfermarkt. In het verleden werd Haps al eens in verband gebracht met clubs als Atalanta Bergamo. Feyenoord zou bij een vertrek van Haps haar eigen jeugdspeler Malacia definitief door willen schuiven. Vervolgens wil men een jong talent aantrekken om weer achter Malacia te rijpen.