‘Feyenoord wint strijd om Franco Antonucci’

Feyenoord lijkt de strijd te winnen om Franco Antonucci. De 21-jarige middenvelder zou worden gehuurd van AS Monaco met optie tot koop.

Afgelopen seizoen maakte Antonucci op huurbasis bij FC Volendam een grote indruk. Ondanks een doorlopend contract bij Monaco ligt zijn toekomst niet bij de Monegasken. Antonucci werd deze transferperiode al gelinkt aan Anderlecht, Standard Luik én Feyenoord.

Zowel de Waalse krant La Dernière Heure als Feyenoord Transfermarkt stellen dat Feyenoord de slag om Antonucci heeft gewonnen. Antonucci heeft al heel wat clubs achter zijn naam. Hij speelde in de jeugd van Charleroi, Anderlecht en Ajax voordat hij in 2017 de overstap maakte naar AS Monaco. De Monegasken betaalden toen 2,5 miljoen euro aan Ajax. Antonucci speelde nog geen duel in het eerste elftal van Monaco.

Feyenoord verwelkomde deze transferperiode eerder al Bryan Linssen, Christian Conteh en Mark Diemers. Voor Feyenoord onder 21 hoopt het op korte termijn Bernardo Silva (19) te presenteren. De Portugees jeugdinternational is transfervrij na zijn vertrek bij Benfica. Silva is al enige tijd in Rotterdam op proef.