Feyenoord ziet ook João Teixeira wegvallen

Opnieuw tegenslag voor Feyenoord. De Rotterdammers moeten het voorlopig stellen zonder de Portugese middenvelder João Teixeira. Steven Berghuis is daarnaast een groot vraagteken voor de topper tussen Vitesse en Feyenoord. Dat heeft trainer Dick Advocaat gemeld op de persconferentie.

Teixeira zal maanden uit de roulatie zijn. De Portugese middenvelder heeft op de training zijn kuitbeen gebroken. Daarmee wordt de ziekenboeg van Feyenoord weer wat voller. Gisteren kon Orkun Kökcü al het lijstje van geblesseerden worden toegevoegd. De grote vraag is dan ook wie Dick Advocaat op zijn middenveld zal opstellen. Jens Toornstra lijkt zeker van zijn plaats. Daarnaast zal ook Mark Diemers een nieuwe kans krijgen.

Daarnaast is dus ook Berghuis een vraagteken. Hij viel afgelopen weekend uit in de 0-3 zege van Feyenoord bij VVV Venlo. Berghuis scoorde dit seizoen al tien keer voor Feyenoord. De international was zeker aan het begin van het seizoen de grote smaakmaker aan Feyenoord-zijde.

De blessures stapelen zich dus opnieuw op. Wel was er afgelopen week een opsteker met de terugkeer van Leroy Fer en Luis Sinisterra. Beide moeten echter nog minuten maken om echt weer wedstrijdfit te worden.