Feyenoord ziet Steven Berghuis na charge uitvallen

Feyenoord zit in een hoek waar de klappen vallen. Vandaag viel Steven Berghuis in het uitduel met FC Emmen met een blessure uit. Het is onduidelijk hoe lang de sterspeler van Feyenoord uit de roulatie is.

Feyenoord kan het al enige tijd niet doen zonder een spits. Nicolai Jørgensen en Robert Bozenik zitten beide in de lappenmand. Veel is dan ook afhankelijk van de bevliegingen van Steven Berghuis. De aanvaller ging in bloedvorm naar Oranje. Na de wedstrijden van het Nederlands Elftal kwam Berghuis minder terug. Het spel is sindsdien lang niet zo goed als voor Oranje. Ook miste hij onlangs nog een strafschop in de Europa League tegen Dinamo Zagreb.

Vandaag werd Berghuis de wedstrijd uitgeschopt door Nick Bakker. De verdediger van FC Emmen kwam met een wilde charge in. Bakker kreeg gele van scheidsrechter Kuipers. Voor Berghuis was de wedstrijd met hoogstwaarschijnlijk een bovenbeenblessure voorbij, de jonge Bannis kwam in de ploeg. Daarmee stapelen de problemen zich bij Feyenoord op. Feyenoord moest het vandaag ook al doen zonder Justin Bijlow. De verdediger kreeg in het duel tegen Wolfsberger een schop op zijn knie. Ridgeciano Haps was in Emmen ook niet okselfris. Malacia begon vandaag dan ook in de basis.

https://twitter.com/FOXSportsnl/status/1322903554827440130