Feyenoord ziet toekomst in Bannis: contract tot 2023

Feyenoord ziet toekomst in Naoufal Bannis. Met de pas achttienjarige aanvaller is een mondeling akkoord bereikt over een nieuw contract tot de  zomer van 2023.

Vorig weekend was Bannis als invaller nog beslissend in het treffen met FC Emmen. Toen sijpelden er ook al berichten dat Bannis een ultimatum was gesteld. De jonge aanvaller kon zijn aflopende contract in Rotterdam-Zuid verlengen of in de winterstop vertrekken. Nu is er dus een mondeling akkoord over een nieuwe verbintenis.

Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord: ‘Een verfijnde aanvaller als Naoufal is bij Feyenoord altijd welkom. Hij heeft circa anderhalf jaar geleden al op extreem jonge leeftijd zijn debuut gemaakt bij de A-selectie, en na een wat mindere periode heeft hij zich dit jaar fantastisch terug geknokt. Hij staat er nu veel sterker voor en is er echt klaar voor om te gaan strijden voor zijn plek.’

Feyenoord pikte de jeugdinternational in 2016 op bij de jeugd van ADO Den Haag. In 2018 tekende hij als zestienjarige zijn eerste profcontract. Nu volgt zijn tweede contract. Vandaag zit Bannis opnieuw op de bank bij Feyenoord.