FIFA 20: Meer duidelijkheid over Weekend League Rewards

Vandaag was het bij FIFA 20 niet alleen tijd voor de start van de Summer Heat Series. Ook bracht EA meer duidelijkheid over de Weekend League Rewards. Tegelijkertijd was er ook goed nieuws voor trouwe spelers.

Wat zou EA gaan doen na de TOTSSF cards en de herstart van de competitie? En in het verlengede wat zouden de rewards zijn bij de Weekend League. Het was een veelgevoerde discussie. Vandaag maakte EA bekend hoe ze dat de komende periode willen gaan doen met de Weekend League Rewards. Je kan vanaf nu red pick cards verdienen uit Ones to Watch, Ultimate Scream, Road to the Final, TOTGS, Headlines, Future Stars, Winter Refresh, Shapeshifter, COPA Liberatadores en uiteraard TOTSSF. De eerste selectie is uiteraard morgen (donderdag) vanaf 10.00 uur beschikbaar.

Het allermooiste van vandaag zijn echter de FUT Summer Heat beloningen. Deze zijn gebaseerd op basis van het aantal dagen dat je actief bent geweest op FIFA 20 Ultimate Team sinds de game uitkwam. Er zijn 4 tiers, de hoogste krijg je bij 235+ dagen actief. De beloning is dan een Ultimate Pack. Wat heb jij ontvangen in FIFA Ultimate Team?