FIFA 20: Speciale Summer Heat card voor Boëtius

Jean-Paul Boëtius heeft vanwege zijn goede spel afgelopen weekend in de Bundesliga een speciale Summer Heat SBC gekregen in FIFA 20.

De 26-jarige Boëtius maakte afgelopen weekend indruk bij Mainz in Bundesliga. De voormalig speler van Feyenoord en FC Basel tekende voor de tweede treffer in de 3-1 zege op concurrent Werder Bremen.  Hij maakte zelfs zo veel indruk dat hij nu een speciale card krijgt in FIFA 20 Ultimate Team. Een 92 rated card als aanvallende middenvelder met 4* weak foot en 4* skills. Vooral zijn snelheid (beide 95) en stamina (99) vallen op. Opvallend is ook dat zijn defensieve work rate hoog is, en zijn aanvallende medium.

En het kan nog mooier worden. De card van Boëtius hoort bij een speciale promotie in FIFA Ultimate Team. Daar is ook Moussa Diaby van Bayer Leverkusen bij betrokken. Zowel Boëtius als Diaby hebben een 92 card. Deze card wordt dynamisch geupgrade afhankelijk van het resultaat komend weekend bij Leverkusen – Mainz. De winnaar van dit duel krijgt namelijk een 95 card, bij een gelijkspel wordt het voor beide spelers een upgrade van 92 naar 93. Aanstaande zaterdag speelt Leverkusen thuis tegen Mainz. Aanvang is 15.30 uur.

Onze landgenoot lijkt sowieso een favoriet bij de makers van het populaire spel. Eerder kon je al een speciale 84 card verdienen door de Bundesliga SBC volledig af te ronden.

1 Trackback / Pingback

  1. FIFA 20: Speciale Summer Heat card voor Boëtius | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.