FIFA 20 Summer Series card Ndombele nu beschikbaar

FIFA 20 is vandaag tijdens de Summer Heat Series afgetrapt met een speciale card voor Tanguy Ndombele. De middenvelder van Tottenham Hotspur heeft een Summer Series card gekregen van maar liefst 93!

De middenvelder van de Spurs was zeker toen de game pas net uit voor veel FIFA 20 spelers een van de favoriete middenvelders. Hij is een sterke fysieke middenvelder uit de Premier League die vanwege zijn nationaliteit (Frankrijk) ook makkelijk aan andere spelers te linken valt. Ndombele heeft een 4* skill, en 3* weak foot.

De card is relatief makkelijk te verkrijgen via SBC. Hiervoor zijn er 2 challenges. De eerste challenge is een 84 rated team samen te stellen, met minimaal 70% chemistry en een Tottenham Hotspur speler. Dat levert een Premium Mixed Player pack op. De tweede challenge levert een Jumbo Premium Gold pack op. Die krijg je ook door een 84 rated team samen te stellen met minimaal 70% chemistry. Nu moet je hier alleen een Franse speler in opnemen. Ga jij deze SBC challenge doen?

De tweede Summer Series speler is ook een Frans international. Het gaat zoals verwacht om Ferland Mandy van Real Madrid. De linksback is in meerdere edities (87, 89 en 93) beschikbaar. Daarnaast brengt FIFA re-releases uit van oudere populaire cards. Daarbij moet worden gezegd dat cards van Messi en Neymar inmiddels wel zijn achterhaalt door hun TOTSSF cards.

Tijdens de Summer Heat Series bij FIFA 20 zullen er ook verschillende andere SBC’s komen. Vandaag is er ook een SBC live gegaan ter ere van Team of the Year, de TOTY Challenge. De beloning is een Two Rare Gold Players Pack en een Prime Electrum Players Pick. Wat moet je hiervoor doen?

  • Minimaal 1 Argentijnse speler
  • Minimaal 5 verschillende competities
  • Maximaal 2 spelers van dezelfde club
  • Minimaal 1 rare player
  • Overall team rating van minimaal 75
  • Overal team chemistry van minimaal 80