FIFA 21: 3 nieuwe speciale Eredivisie cards beschikbaar

Opnieuw aandacht voor de Eredivisie in FIFA 21. Electronic Arts heeft in FIFA Ultimate Team namelijk een objective rondom de Eredivisie bekendgemaakt. Het is namelijk vanaf vandaag mogelijk om via objectives drie speciale cards van de Eredivisie te bemachtigen.

Fans van PSV, Heerenveen en Ajax opgelet. Door een aantal objectives uit te voeren is het mogelijk om Timo Baumgartl (83, CB), Mitchell van Bergen (84, RW) en Ryan Gravenberch (CM, 82) te unlocken. Voor de liefhebber die graag een Eredivisie team wil maken is dat een uitkomst. Vooral de card van Van Bergen valt op. Met name door zijn overall snelheid van 96. Zoals we al wisten is Gravenberch een zeer complete middenvelder. Alle ratings zitten boven de tachtig, behalve zijn defensieve kwaliteiten en fysiek.

Het betekent dat er dus opnieuw speciale Eredivisie cards beschikbaar zijn gekomen. Sinds woensdag staat de teller ook al op 5 spelers met een Team of the Week verkiezing. Davy Klaassen werd namelijk opgenomen. Eerder was dat al het geval voor Mohammed Kudus, Lassina Traoré, Rai Vloet en Denzel Dumfries.

https://twitter.com/EASPORTSFIFA/status/1334559032816918528

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: FIFA 21: 3 nieuwe speciale Eredivisie cards beschikbaar | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.