FIFA 21: EA kondigt deal aan met Inter, icon card voor Sneijder?

EA Sports, de makers achter het populaire spel FIFA 21, hebben een grootschalige samenwerking aangekondigd met Inter Milan.

In de video lijkt EA Sports voor te sorteren op een aantal icon cards die een verleden hebben bij Inter. Clubicoon Javier Zanetti en diens landgenoten Juan Sebastián Verón en Hernan Crespo waren ook al in FIFA 20 van de partij. Datzelfde geldt voor de Duitser Lothar Matthäus. Samuel Eto’o zou een nieuwe icon in FIFA 21 zijn. Er waren al langer geruchten over het opnemen van de aanvaller uit Kameroen in FIFA 21. Eto’o speelde bij een groot aantal clubs in Europa. Naast Inter Milan kwam hij ook uit voor voor onder andere FC Barcelona, Chelsea en Anzhi.

Andere namen die vrij opvallend in beeld komen maar niet met in-game beelden zijn de Braziliaanse back Maicon en onze landgenoot Wesley Sneijder. De grote vraag is nu: Krijgt Sneijder een icon card in FIFA 21? Wat denk jij?

 

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: FIFA 21: EA kondigt deal aan met Inter, icon card voor Sneijder? | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.