FIFA 21: Everton spits krijgt Premier League POTM card

Met vijf goals in drie duels kon je eigenlijk niet meer om Dominic Calvert-Lewin heen. Die vorm trok hij ook door naar deze maand. Gisteren scoorde hij ook tijdens zijn debuut voor het Engelse nationale team. Calvert-Lewin is nu door Premier League uitgeroepen als Speler van de Maand september. Het betekent in FIFA 21 een speciale Premier League POTM Card voor de aanvalsleider van Everton.

Calvert-Lewin behoorde tot een select gezelschap van acht genomineerden. Uiteindelijk konden de fans stemmen en deden dat in grote getalen op de 23-jarige Calvert-Lewin. Dat leidt nu tot een speciale POTM-card die via een SBC te verkrijgen is. De card is dus niet beschikbaar via packs. De Calvert-Lewin POTM-card heeft een overall rating van 84. Een overall upgrade van 5 ten opzichte van zijn normale gold card. Die had een overall rating van 79. Wat verder opvalt is zijn overall pace (88), overall shooting (82) en overall fysiek (85).

De card is via een SBC in FIFA 21 te bemachtigen. Dat is best wel een uitdaging. Er zijn twee challenges waar je aan moet voldoen. Een team met minimaal 1 Player of the Week en een rating van 83. Daarnaast een SBC met minimaal 1 Premier League speler en een overall teamrating van 84. Ga jij voor de Calvert-Lewin POTM card?

 

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: FIFA 21: Everton spits krijgt Premier League POTM card | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.