FIFA 21: Hakim Ziyech en Rai Vloet in TOTW 6

De wekelijkse Team of the Week in FIFA Ultimate Team zorgt altijd voor een aantal verrassingen. Ook deze editie bevat weer een aantal grote verrassingen. De TOTW card van Hakim Ziyech had eigenlijk niemand verwacht. Het betekent ook direct een mooie upgrade van zijn Ones to Watch card.

Hakim Ziyech is één van de blikvangers in TOTW 6. Dat heeft alles te maken met zijn goal en assist afgelopen weekend voor Chelsea. Toch was de verwachting dat niet Ziyech maar zijn ploeggenoot Kurt Zouma een card zou krijgen. De verdediger scoorde en hield met zijn verdediging de nul. Het is dus toch Ziyech geworden. Het is zijn eerste TOTW uitverkiezing van dit seizoen. Zijn overall rating in de packs van deze week is van 85 naar 86 gegaan. Daarbij moet wel worden gezegd dat hij een TOTW uitverkiezing als rechtsbuiten (RW) heeft gekregen. Aan de buitenkant maakt het hem misschien ook wel wat makkelijker inzetbaar.

Ook de Eredivisie heeft weer een TOTW card. De derde op rij zelfs. Na Mohammed Kudus en Lassane Traoré gaat die eer nu naar Rai Vloet. De speler van Heracles Almelo scoorde afgelopen weekend drie keer tegen FC Utrecht. Ook leverde hij een assists. Het gaf Heracles een verrassende 4-1 zege op de Domstedelingen.

Joao Felix was niet verwacht maar heeft een 84 overall rating gekregen. Datzelfde geldt voor Serge Gnabry met een rating van 86. Bij de andere TOTW spelers zaten geen grote verrassingen. Zo werden spelers als Pacheco (82), Mads Hummels (87), James Ward Prowse (82), Karim Benzema (90), Christian Tello (82), Callum Wilson (82) en Gervinho (82) al verwacht. Het betekent dat TOTW 6 net als TOTW 5 redelijk tegenvalt wanneer je het afzet tegen de eerdere edities.

De Team of the Week silver player van deze week is Noah Okafor van Red Bull Salzburg. Het is een RM met een overall rating van 74.

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: FIFA 21: Hakim Ziyech en Rai Vloet in TOTW 6 | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.