FIFA 21: Mohammed Kudus eerste Eredivisie TOTW

Daar is dan eindelijk de eerste TOTW card voor de Eredivisie. In de Team of the Week 4 van FIFA 21 is Mohammed Kudus opgenomen. De Deense aanvallende middenvelder van Ajax maakte afgelopen weekend indruk in de met 5-1 gewonnen wedstrijd tegen SC Heerenveen.

Al langer werd een speler uit de Eredivisie gelinkt aan een TOTW verkiezing. Met name Steven Berghuis leek lange tijd op weg naar de eerste Eredivisie TOTW. Het is dus Kudus geworden. De speler kreeg ook nog eens een enorme upgrade. Zijn normale card is 75. De TOTW card van Kudus heeft een overall rating van 81.

Spelers van de populaire gamemodus Ultimate Team kunnen nu Kudus verkrijgen via de packs. Deze speciale editie zit tussen woensdagavond 19.00 uur en woensdag 28 oktober 18.59 uur in de packs. Daarnaast is Kudus natuurlijk ook op de transfermarkt beschikbaar.

De TOTW 4 in FIFA 21 bevat daarnaast spelers als Ederson (89), Muller (87), Parejo, Rashford, Oyarzabal (allen 86). Natuurlijk mocht Zlatan Ibrahimovic na zijn heldenrol in de derby van Milaan niet ontbreken. Daarnaast kregen de Ones to Watch spelers Werner (86), Florenzi (84) en Osihmen (82) een upgrade. Deze OTW cards zijn daarmee direct in waarde gestegen.