FIFA 21: Morgen release RTTF Europa League

Het zijn de Road to the Final weken bij FIFA Ultimate Team. Afgelopen vrijdag werd Team 1 van RTTF van de Champions League gelanceerd. Op dinsdag volgen een aantal cards vanuit de Europa League. Op basis van het laadscherm is de algehele verwachting dat Renato Sanches (Lille) één van de cards zal zijn.

Ook in FIFA 20 was er sprake van Road to the Final cards voor de Europa League. De card van Sevilla verdediger Diego Carlos was toen één van de grote favorieten. Ook PSV back Denzel Dumfries had toen een Europa League RTTF card. Dat zal in FIFA 21 niet het geval zijn. Dumfries had onlangs al een Rulebreakers cards. Een tweede promotie is veel te veel van het goede.

Met drie Nederlandse deelnemers is er opnieuw een reële kans dat de Eredivisie vertegenwoordigt wordt. Spelers die dan voor de hand liggen zijn Orkun Kökçü (Feyenoord). Dat komt mede door de populariteit van het FIFA 21 in Turkije. Daarnaast zou Electronic Arts ook kunnen kiezen voor PSV’er Mario Götze.

Op dit moment is er nog niet veel bekend over de RTTF Europa League cards. De Europa League heeft dit seizoen in ieder geval een aantal interessante deelnemers. AS Roma, Arsenal, Bayer Leverkusen, Glasgow Rangers, Benfica, Napoli, Real Sociedad, Leicester City, Lille, AC Milan en Tottenham Hotspur zijn zo maar een aantal clubs die in dit toernooi in actie komen.

In onderstaande video worden overigens Phillip Max en Steven Berghuis gelinkt aan een RTTF Europa League card: