FIFA 21: Nieuwe RTTF met Wijnaldum, Tadic én Varane

Nu de groepsfase van de Champions League en Europa League voorbij zijn, heeft FIFA 21 er nieuwe Road to the Final cards bij. Die hebben ook nog eens een behoorlijk Nederlands tintje.

Georginio Wijnaldum is namelijk beloond voor zijn goede prestaties bij Liverpool. Een eigen Road to the Final card dus voor onze landgenoot. En met Liverpool in vorm kan zijn huidige card (overall rating 87) nog best wel een upgrade krijgen. De card van Wijnaldum is door zijn werkratio, passing en fysiek een uitstekende card in een Premier League elftal.

Daar bleef het echter niet bij. Ook Ajax heeft er een card bij. Dusan Tadic kreeg namelijk een Road to the Final Europa League card. Met een rating van 85 kan dat ook nog alle kanten op. Populair zal de card echter niet zijn. Zijn snelheid van 70 is gewoon te laag voor een topteam in de Weekend League.

De meest populaire card uit deze editie is echter een Road to the Final Champions League card van Varane. De Franse verdediger was al enorm populair en kreeg nu ook nog eens een upgrade.

In de eerste fase Road to the Final kreeg Quincy Promes al zijn card. Die is inmiddels na de Europese uitschakeling van Ajax al omgezet in een Europa League card. Bij elke ronde die Ajax doorkomt zal de card een hogere rating krijgen. Dat zou een Promes card opleveren met een rating van 89.

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: FIFA 21: Nieuwe RTTF met Wijnaldum, Tadic én Varane | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.