FIFA 21: Officiële gameplay trailer

EA Sports heeft vandaag de officiële gameplay trailer voor FIFA 21 online gezet. In de trailer speelt creativiteit van de gamer een grote rol.

De makers achter de populaire voetbalgame laden onder meer de gloednieuwe dynamische aanvalssystemen zien in deze nieuwe trailer. Het moet leiden tot meer kansen en daarmee goals. Om die reden is er ook gewerkt aan het wendbaar dribbelen. Sneller voetenwerk moet leiden tot meer controle en reactiesnelheid in 1 tegen 1 situaties. In de trailer worden ook twee nieuwe skillmoves getoond. Vooral de ball roll en nepdraai zullen de fervente FIFA gamers moeten aanspreken.

Opvallend is ook dat positionering en creatieve loopacties meer en meer doorslaggevend zullen zijn in FIFA 21. Zo wordt in het voorbeeld Sergio Aguero aangehaald die in-game ook oplet niet buitenspel te gaan lopen terwijl je met Kevin De Bruyne kan sturen op zijn looplijn. Wat ook opvalt is dat momenten in de kluts nu echt een winnaar laten zien. Bijvoorbeeld op het middenveld maar ook in het doelgebied. Dit moet leiden tot meer spannende momenten. Ook het fysieke plaatje zal daar ongetwijfeld een rol in gaan spelen. Hier wordt ook Virgil van Dijk met een aantal defensieve blocks getoond.

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: FIFA 21: Officiële gameplay trailer | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.