FIFA 21: Road to the Final cards krijgen upgrade

In FIFA Ultimate Team hebben de Road to the Final cards de upgrade gekregen. Afgelopen week vonden de laatste duels plaats in de groepsfase van de Champions League en Europa League.

De meest interessante card, en waarschijnlijk één van de meest populaire in Nederland is de RTTF card van Promes. Door de derde plaats van Ajax in de Champions League gaat zijn card over naar de Europa League. De rating blijft echter 84. Dat biedt echter nog voldoende perspectief voor een mooie card. Ook in de Europa League zal de card van Promes actief zijn. Datzelfde geldt bijvoorbeeld ook voor Marcus Rashford die na de winter met Manchester United in de Europa League actief is.

Naast Promes waren in Nederland ook de cards van Mason Mount (Chelsea), Jules Koundé (Sevilla) en Joaquín Correa (Lazio Roma) populair. Mount kon je verkrijgen door een SBC, terwijl dat bij Jules Koundé en Joaquín Correa via een Road to the Final objective ging. De rating van Mount (CAM) ging van 83 naar 85. Bij de Franse verdediger Koundé ging die van 82 naar 84. Daarmee wordt die card alleen nog maar populairder. Zeker in een centrum met Varane.

Er waren ook verliers. Dat zag je de afgelopen dagen al op de transfermarkt. Hierbij kan je denken aan Ivan Perisic die met Inter verrassend werd uitgeschakeld. Ook Morgan Sanson (Marseille) krijgt vanwege de uitschakeling geen upgrades meer.

Hoe kan de RTTF card van Promes verder stijgen?

In tegenstelling tot Ones to Watch cards, zijn de Road to the Final cards puur afhankelijk van de resultaten van een club. Dus niet de individuele prestaties van een speler. Europees succes van Ajax kan na de winterstop van Promes doen stijgen. Mochten de beschuldigingen aan zijn adres kloppen, en hij niet inzetbaar zijn, dan kan de Promes RTTF card blijven stijgen. Ajax zal het dan in de Europa League wel goed moeten doen. Mocht Ajax de Europa League winnen dan levert dat een Promes card met een overall rating van 89 op.

  • Road to the Final card Promes gelanceerd (84)
  • Uitschakeling in Champions League, knockoutfase Europa League (84)
  • Kwalificatie Laatste 16 (+1)
  • Kwalificatie Kwartfinales (+1)
  • Kwalificatie Halve finales (+1)
  • Kwalificatie Finale (+1)
  • Winnaar Europa League (+1)