FIFA 21: Road to the Final Europa League bekend

Na de Road to the Final cards voor de Champions League in FIFA 21 is het nu tijd voor de Europa League. Electronic Arts heeft vandaag een release gedaan in Ultimate Team.

Er was tot dusver nog niet heel veel duidelijkheid. Buiten de melding dat er een speler van Bayer Leverkusen tot de cards behoorde. Nu is de volledige selectie van vijf spelers bekend. De spelers zullen tot 17 november in packs zitten. Dan zal er een tweede release van Europa League RTTF komen.

De cards zijn interessant omdat bij elke volgende Europese ronde die de clubs bereiken, deze cards automatisch een upgrade krijgen. Vorig jaar was Diego Carlos (Sevilla) een van de favoriete Road to the Final cards.

Wat zijn de RTTF Europa League cards in FIFA 21?

  • Bruno Peres (81) – RB. AS Roma
  • Renato Sanches (82) – CDM. Lille
  • Moussa Diaby (84) – LM. Bayer Leverkusen
  • Wilfred Ndidi (86) – CDM. Leicester City
  • Pierre-Emerick Aubameyang (88) – ST. Arsenal

Ook een RTTF Europa League SBC

Naast deze vijf Road to the Final Europa League cards is er ook een speciale SBC. Met deze Squad Building Challenge kan je de RTTF card van Youcef Atal verdienen. De SBC is relatief makkelijk te doen. Maar let op! Nice haalde in haar poule slechts 3 punten uit de eerste 3 duels. Bayer Leverkusen is op papier sterker en heeft al 6 punten. Ook Slavia Praag heeft al drie punten meer. Het is dus een gokje of Nice wel de knockout fase van de Europa League gaat bereiken. In dat geval zou je eerder de transfermarkt op kunnen gaan voor de Florenzi OTW.

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: FIFA 21: Road to the Final Europa League bekend | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.