FIFA 21: Road to the Final met Quincy Promes

Niet één maar twee releases vandaag in FIFA Ultimate Team. Team 2 van de Road to the Final Champions League is vandaag gelanceerd. Datzelfde geldt ook voor de Europa League. Die laatste werd eigenlijk pas aanstaande dinsdag verwacht.

De meest opvallende kaart voor ons is natuurlijk Quincy Promes. De speler van Ajax heeft een 84 rated card ontvangen. Bij elke volgende ronde in de Champions League met Ajax zal deze automatisch toenemen. Andere kaarten uit RTTF Champions League team 2 zijn Hazard (89), Gabriel Jesus (85), Draxler (83) en Akanji (82). Een mooie mix van spelers die met hun clubs zeker kans maken op Europese overwintering.

Ook de Europa League Road to the Final een aantal mooie kaarten. Denk hierbij aan de tegenstander van AZ. Koulibaly (89) van Napoli heeft namelijk een RTTF card gekregen. Napoli moet er dan wel voor zorgen de volgende ronde te bereiken. Dat zou dan ten koste van AZ of Real Sociedad moeten. Ook Sociedad heeft met Portu (85) een card. Andere spelers zijn Grimaldo (86), Sissoko (82), Kessie (81) en Bebou (80).

Naast de spelers die in packs beschikbaar komen is er ook een nieuwe Champions League Road to the Final SBC. Het gaat om Joaquín Correa van Lazio Roma. De Argentijn heeft als CF een overall rating van 84. Een hele interessante card. Lazio Roma staat momenteel tweede in de poule. Het heeft na drie wedstrijd vijf punten. Dat is er één minder dan koploper Borussia Dortmund en één meer dan nummer drie Club Brugge. Zenit heeft slechts een puntje.

https://twitter.com/EASPORTSFIFA/status/1327311582536339461

Overigens zitten de spelers van Europea League RTTF Team 1 ook nog tot dinsdag in de packs. Het gaat om Bruno Peres (81), Renato Sanches (82), Moussa Diaby (84), Wilfred Ndidi (86) en Pierre-Emerick Aubameyang (88).

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: FIFA 21: Road to the Final met Quincy Promes | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.