FIFA 21: Rulebreaker Team 2 mét Lukaku, Pogba en Van Aanholt

In Ultimate Team is Rulebreaker Team 2 bekend geworden. Net als bij Team 1 bevat ook dit team in FIFA 21 weer een Nederlandse speler. Het gaat om Patrick van Aanholt.

Eerder werd al duidelijk dat er een spits van Inter Milan bij de Rulebreakers zou horen. De algehele verwachting was dart dit Lautaro Martinez zou zijn. Toch is het Romelu Lukaku die met een overall rating van 87 de nieuwe Rulebreaker is. Een fantastische card voor FIFA 21 selers met een Serie A georienteerd ultimate team.

Andere opvallende namen zijn Angel di Maria (88), Marco Reus (87) maar vooral Paul Pogba (87) en José Gimenez (86). De Rulebreaker card van Patrick van Aanholt heeft een overall rating van 83. Een prima card wanneer je een Premier League team hebt.

Daarnaast is er een Objective om cultheld Adebayo Akinfenwa te verkrijgen. Fysiek sterk was hij altijd al. Nu is de aanvaller, uitkomend voor Wycombe Wanderers, ook nog eens relatief snel. Zijn overall pace is 80. Om Akinfenwa te spelen zal je een aantal wedstrijden in Live FUT Friendlies moeten spelen.

Via SBC kan je een player pick van Karim Bellarabi unlocken. Beide hebben een overall rating van 85. Het verschil zit in shooting of dribbling.