FIFA 21 ‘Rulebreakers Team 2 geruchten met Lautaro Martinez en Robert Lewandowksi’

Vanavond om 19.00 uur komen in FIFA 21 de Rulebreakers van Team 2 beschikbaar in packs.

In tegenstelling tot de afgelopen jaren dit jaar geen Ultimate Scream rondom de Halloween periode. Het was blijkbaar tijd voor een nieuwe promotie bij FIFA Ultimate Team. Rulebreakers. Dat bracht in Team 1 direct cards als Harry Kane, Dries Mertens én Denzel Dumfries op. Cards ook die door veel fervente gamers in hun Weekend League teams worden gebruikt.

Gamers over de hele wereld kijken dan ook uit naar de release van Team 2. Inmiddels heeft Electronic Arts al een aantal teasers op social media naar buiten gebracht. Één van de teasers was gericht op een spits van Inter Milan. Nu heeft de Italiaanse topclub met Lautaro Martinez en Romelu Lukaku twee echte topspitsen. Met 85 pace en 85 shooting verwachten we echter dat Lautaro Martinez in Rulebreaker Team 2 zit.

Een andere teaser die Electronic Arts voor Rulebreaker Team 2 deelde, ging over een Duitse aanvallende middenvelder. Behalve Passing 80 en Dribbling 80 is er nog niet veel bekend.  Dat leidt alleen nog maar tot meer speculaties. Van Ozil tot aan Havertz. Het is heel onduidelijk wie het gaat worden. Ook zijn er online geruchten over een 93 rating card voor Robert Lewandowksi. Dat zou net als Kane bij Team 1 de absolute topper zijn