FIFA 21: TOTW 10 met twee Nederlanders

Team of the Week 10 is bekend. Evenals de voorgaande edities heeft Electronic Arts ons opnieuw weten te verrassen. In TOTW 10 van FIFA Ultimate Team zitten maar liefst twee Nederlandse spelers.

Het gaat om Davy Klaassen (81) en Wout Weghorst (84). Klaassen maakte met Ajax indruk in en tegen Emmen. Weghorst scoorde twee keer namens Wolfsburg tegen Werder Bremen. Het is voor het eerst in FIFA 21 dat er in één week twee landgenoten in de Team of the Week zijn opgenomen. Klaassen is inmiddels de 5e speler uit de Eredivisie met een in form card. Eerder behoorden Kudus, Traoré, Vloet en Dumfries al eens tot een TOTW in FIFA 21.

Interessante cards in deze TOTW zijn er zeker. De absolute blikvanger is Griezman (89), maar  ook Aspas (86) en Lautaro Martinzes (86) kunnen op goedkeuring van FIFA 21 gamers rekenen. Raphinha (84) van Leeds United kan een mooi alternatief zijn op Traoré.

Opvallend genoeg is ook Romagnoli (85) opgenomen. De Italiaanse verdediger heeft echter ook een Storyline card (rating 86) die bij level 30 behaald kan worden.

Er zitten in TOTW 10 geen upgrades van Ones to Watch.

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: FIFA 21: TOTW 10 met twee Nederlanders | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.