FIFA 21: ‘TOTW 10 met Weghorst, Griezman, Mahrez en Klaassen’

Elke woensdag is er weer een nieuwe Team of the Week in FIFA Ultimate Team. De TOTW 10 van FIFA 21 zal zeker na al het Black Friday geweld een beetje tegenvallen.

Aan het begin van de week blikken we vooruit naar woensdagavond 19.00 uur. Dan is het moment dat in FIFA de nieuwe Team of the Week bekend wordt. Dat doen we vaak met een selectie van vijf spelers die er wat ons betreft echt bovenuit staken. Daarnaast kijken we ook nog wat andere websites speculeren.

  1. Wout Weghorst (81>83). Onze eigen Wout Weghorst wordt verwacht in Team of the Week 10. De aanvaller scoorde namens Wolfsburg twee keer tegen Werder Bremen. Daarmee won zijn club uiteindelijk met 5-3. Weghorst zal een mooie upgrade krijgen maar zijn snelheid blijft om te huilen
  2. Pacheco (84>86). De Spaanse doelman begon het seizoen met een overall rating van 82. Het lijkt er op dat hij na de upgrade in TOTW 6 naar 84, een nieuwe upgrade gaat krijgen. Pacheco won met Alaves verrassend genoeg van Real Madrid. En opnieuw was Pacheco weer in grootse vorm.
  3. Riyad Mahrez (86>88). De aanvaller was namens Manchester City in grootste doen. Twee weken geleden zat hij weliswaar ook al in een Team of the Week. Electronic Arts kan echter moeilijk om de Algerijn heen. Hij scoorde drie keer tegen Burnley. Futbin suggereert met name vanwege zijn eerdere uitverkiezing dat De Bruyne een upgrade krijgt. Nog mooier!
  4. Karl Toko-Ekambi (78>80). Met een goal en twee assists voor Olympique Lyon tegen Reim lijkt de aanvaller gebeiteld. Het mooie is ook nog eens dat hij niet als spits maar als buitenspeler werd opgesteld. Hij zal dus vermoedelijk voor Team of the Week een andere positie krijgen.
  5. Antoine Griezman (87>88). Eindelijk won FC Barcelona weer eens. Het werd 4-0 tegen Osasuna. De Fransman scoorde een keer en tekende ook nog voor een assist.

Andere verwachtingen? Futbin schrijft dat Dedryck Boyata (Hertha BSC), Fabian (Napoli) en Florian Neuhaus (Borussia Mönchengladbach) kunnen rekenen op een in form card. Daarnaast sluit Futbin niet op dat Davy Klaassen na zijn wedstrijd voor Ajax tegen FC Emmen een card verdiend. Dat zou leuk zijn voor de Eredivisie! Futbin stelt dat de 8,5 die Voetbal International hem gaf misschien wel doorslaggevend kan zijn. Klaasen kwam tegen Emmen tot scoren en leverde ook nog een assist.

Er worden geen Ones to Watch upgrades verwacht. Geen enkele OTW speler was echt beslissend om een upgrade te verantwoorden. Maar wie weet! Electronic Arts weet ons tot nu toe bij elke TOTW te verrassen.

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: FIFA 21: ‘TOTW 10 met Weghorst, Griezman, Mahrez en Klaassen’ | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.