FIFA 21: ‘TOTW 11 met Salah, Cuadrado en Pogba’

Het is al weer tijd voor Team of the Week 11. Elke woensdag verschijnt er om 19.00 uur in FIFA Ultimate Team een team met de uitblinkers van het voorgaande speelweekend. Zo ook weer woensdag.

VoetbalPlus blikt elke week vooruit op kanshebbers voor een plekje in de Team of the Week van die week. Maar wie zitten er in TOTW 11? De kans is groot dat er heel wat namen uit de Premier League worden opgenomen. Met alle verliespartijen en gelijke spelen wordt er niemand vanuit de Eredivisie verwacht.

  1. Mohammed Salah (89>90). Dit is waarschijnlijk één van de beste cards tot dusver. Salah maakte indruk met Liverpool tegen Wolverhampton Wanderers.
  2. Juan Cuadrado (81>84). De Colombiaanse back maakte indruk bij Juventus. Dat deed hij tegen stadsgenoot Torino. Daarmee lijkt Piemonte Calcio weer een In Form speler te krijgen.
  3. Paul Pogba (86>87). De Franse middenvelder scoorde een mooie goal en nam Manchester United bij de hand. De achterstand op West Ham United werd omgezet in een 1-3 overwinning.
  4. Wilfried Zaha (83>86). Als spits scoorde hij twee keer en gaf hij ook nog een assist. Dat moet zeker in de Premier League voldoende zijn voor een TOTW. Zaha deed dat namens Crystal Palace tegen West Bromwich Albion (5-1).
  5. Krzysztof Piatek (78>81). De Poolse aanvaller scoorde twee goals in de derby van Berlijn. Daarmee boog hij hoogstpersoonlijk een 0-1 achterstand om. Uiteindelijk won Hertha BSC met 3-1 van Union Berlin. Daarmee zou Hertha na vorige week Boyate opnieuw een TOTW card krijgen.

Wie verwacht Futbin nog in Team of the Week? Sergej Milinkovic-Savic maakte indruk namens Lazio Roma tegen Spezia met een goal en een assist. Daarnaast is er een discussie over welke Bayern speler het team haalt. In het 3-3 gelijke spel tussen Bayern Munchen en Leizpig tekende Coman voor drie assists, maar scoorde Muller twee keer.

De card die niet veel FIFA 21 gamers zal willen hebben, maar er wel aan komt is die van Youssef El Arabi. De aanvaller is al weken in vorm en scoorde afgelopen weekend een hattrick namens Olympiakos. Met Hakimi en Ziyech heb je dan wel drie Marokkaanse in form cards.

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: FIFA 21: ‘TOTW 11 met Salah, Cuadrado en Pogba’ | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.