FIFA 21: TOTW 12 met Kroos, Vardy, Lozano én Antony

Team of the Week 12 is uit. Opnieuw is er een speler uit de Eredivisie opgenomen. Het is Antony die daarmee met een in form is beloond voor zijn spel tegen PEC Zwolle. TOTW 12 is echter veel meer dan alleen de Braziliaan van Ajax.

Het is niet de beste TOTW van dit seizoen. In FIFA Ultimate Team waren er wel eens betere Team of the Weeks. De cards met de hoogste overall ratings zijn Toni Kroos (89), Jamie Vardy (88), Hirving Lozano (86), Henrikh Mkhitaryan (85). Voor die laatste twee spelers is het al hun tweede in form cards in FIFA 21. Bij deze edities waren dat er meer. Ook Tavernier (Rangers FC) en Carlos Soler (Valencia) hadden eerder dit seizoen een TOTW uitverkiezing. Dat levert ze beide een overall rating van 84 op.

De Tavernier card is één van de betere cards van deze Team of the Week. De Engelse rechtsback kan vanwege zijn nationaliteit in een Premier League team worden opgenomen met Walker of Gomez. Ook die van Lozano is uitstekend als je een snelle buitenspeler voor je Serie A team wil hebben, die ook nog eens makkelijk scoort. Tot slot heb je met Antony weer een mooie Eredivisie card. Zijn rating is 82. Vooral zijn pace (93) en dribbling (88) vallen op.

Er waren in TOTW 12 geen Ones to Watch met een upgrade.

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: FIFA 21: TOTW 12 met Kroos, Vardy, Lozano én Antony | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.