FIFA 21: TOTW 13 met Lewandowski, Benzema, Suarez en Hernandez

Team of the Week 13 is uit. En wat voor een TOTW! Het wekelijkse team in FIFA 21 zit bomvol fantastische spelers om je team aan te vullen. Alleen al die aanval: Robert Lewandowski, Karim Benzema én Luis Suarez. Wat wil je nog meer?

Electronic Arts, de maker achter het populaire FIFA 21, heeft in de aanloop naar kerst echt uitgepakt. In FIFA Ultimate Team zitten de packs vol met spelers van Team of the Week 13. Naast Robert Lewandowski (93), Karim Benzema (91) en Luis Suarez (89) bevat het team nog veel meer andere topspelers. Zo is de Franse linksback van AC Milan, Theo Herhandez, beloont met een plekje. Dat levert hem een overall rating van 86 op. Vooral zijn snelheid (97) in combinatie met fysiek en defensief (beide 83) vallen op. Daarmee is de back direct één van de beste linksbacks in Ultimate Team. Je zou zelfs nog kunnen overwegen om hem als centrale verdediger te gebruiken. Andere interessante spelers zijn doelman Handanovic (89), verdediger Kimpembe (84) en aanvaller Alvaro Morata (86).

Tegelijkertijd zijn er ook hoge ratings voor Henderson (87) en Ilicic (87). Beide spelers missen echter snelheid om van waarde te kunnen zijn in je sterkste Weekend League team. En dan hebben we het nog niet over Mina (82), Gerard Moreno (85), Stindl (83) of McTominay (82). De Schotse middenvelder van Manchester United zit in heel veel packs, maar maakt je team absoluut niet sterker. Het kan je op een later moment wel helpen met squad building challenges.

En ook de Eredivisie is weer vertegenwoordigd in Team of the Week. Teun Koopmeiners behoort tot het selecte gezelschap. De middenvelder van AZ heeft een upgrade gekregen. Zijn in form card is 82. Tegelijkertijd is de objective card van Gravenberch vele malen beter. Koopmeiners is de zevende speler uit de Eredivisie die een TOTW card heeft. Ajax is met vier spelers hofleveranciers. Het gaat om Kudus, Traoré, Klaasen en Antony. Daarnaast werden Dumfries en Vloet opgenomen.

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: FIFA 21: TOTW 13 met Lewandowski, Benzema, Suarez en Hernandez | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.