FIFA 21: TOTW 14 met Linssen, Rashford, Cancelo en Martinez

Team of the Week 14 is uit. Opnieuw mag onze Eredivisie een speler afvaardigen. Bryan Linssen is de eerste speler van Feyenoord die een TOTW in FIFA 21 heeft ontvangen. Eerder kreeg Ajax bijvoorbeeld al vier in form cards in Ultimate Team.

De meest populaire spelers van deze Team of the Week staan allemaal aan de linkerkant. Het gaat om Marcus Rashford (88, LM), Yannick Ferreira Carrasco (86, LM) en Lautaro Martínez (87, LF). Daarnaast zou je een poging kunnen wagen met Lenglet (86, CB). Zijn overall pace is 76 maar met een shadow kom je al een heel eind. La Liga heeft echter veel meer goede verdedigers.

Andere namen zijn Denayer (84, CB), Izzo (82, CB), Casemiro (90, CDM) en Joao Cancelo (85, RM).  De Portugees van Manchester City heeft als rechtermiddenvelder veel concurrentie in de Premier League. Ook zijn shooting (70) is niet om over naar huis te schrijven.

De in form van Rubén García (82) zou nog iets kunnen zijn voor friendlies waarbij je een maximale rating mag hebben. De aanvaller werd beloond voor zijn goede spel voor Osasuna. Datzelfde geldt voor de jonge Saka (81, RM) van Arsenal.

Tot slot is daar Bryan Linssen. Door zijn drie goals tegen SC Heerenveen kreeg hij een in form card. Zijn rating wordt tijdelijk verhoogd van 74 naar 80. Een mooie beloning voor de oud-speler van Vitesse. Zijn overall pace, shooting en dribbling liggen allemaal boven de 80. Zijn weak foot van 2* maakt hem echter niet echt bruikbaar.

In TOTW 14 zitten geen Ones to Watch upgrades.

 

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: FIFA 21: TOTW 14 met Linssen, Rashford, Cancelo en Martinez | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.