FIFA 21: TOTW 14 verwacht met Linssen, Max, Carrasco en Muriel

Elke woensdag is het in FIFA Ultimate Team tijd voor de lancering voor een nieuwe Team of the Week. De teller in FIFA 21 staat al weer op veertien. TOTW 14 belooft echter niet zo’n mooie selectie te worden als vorige week.

Een aantal competities in Europa lagen stil vanwege een winterstop. Daarnaast hadden we ook te maken met kerst (vrijdag-zaterdag). Om die reden lag de Bundesliga stil. Het betekent dat Electronic Arts niet alleen het afgelopen speelweekend maar ook de midweekse rondes erbij pakt. Er is een serieuze kans dat er niet één maar twee spelers uit de Eredivisie worden opgenomen. Electronic Arts kan in FIFA 21 namelijk niet om Bryan Linssen heen. De aanvaller van Feyenoord scoorde drie keer in het treffen van Feyenoord tegen SC Heerenveen.

Daarnaast meldt Futbin dat ook Phillip Max een uitverkiezing kan krijgen. Dat zou een in form card met een overall rating van 82 zijn. Er zijn de afgelopen periode al de nodige spelers uit de Eredivisie opgenomen. Zo zijn er cards van Kudus, Traoré, Antony, Klaassen, Dumfries en Vloet.

De vijf spelers die wij minimaal in TOTW 14 verwachten:

  1. Bryan Linssen (74>80). De aanvaller van Feyenoord scoorde een hattrick tegen SC Heerenveen. Dat moet voldoende zijn voor de eerste Feyenoord TOTW in FIFA 21. Met deze TOTW card is Linssen in het team uiteraard geen basiskracht.
  2. Hakan Calhanoglu (79>82). De Turkse aanvaller scoorde één keer en gaf ook nog twee assists. Het leverde Milan opnieuw een overwinning op. AC Milan won hierdoor met 3-2 van Lazio Roma. Dat moet voldoende zijn voor een in form card.
  3. Luis Muriel (79>83). De Colombiaanse aanvaller heeft al een Road to the Final card (rating 85). Toch kan EA moeilijk om Muriel heen. Hij scoorde namens Atalanta Bergamo twee keer Bologna. Bij gebrek aan betere aanvallers moet Muriel wel worden opgenomen.
  4. Ricardo Horta (79>82). De buitenspeler van Braga scoorde twee keer in het gewonnen duel tegen Boavista (1-4). Bij gebrek aan echte spitsen, kan EA ook besluiten om Paulinho van Braga in TOTW 14 op te nemen.
  5. Noa Lang (72>77). Onze landgenoot scoorde twee keer tegen KAS Eupen. Ook gaf hij een assist. Hierdoor wist Club Brugge met 3-0 te winnen en de koppositie te behouden. De uitverkiezing is een beetje tricky. Met een rating van 72 is het geen voor de hand liggende keuze. Maar een kleine chauvinistische gok op Lang nemen we toch.

Futbin verwachten in TOTW 14 ook nog Lenglet (86), Skriniar (86), Carrasco (86) en Casemiro (90). Daarmee heeft TOTW 14 toch nog een aantal hogere ratings te pakken. Bij Futhead zijn er vergelijkbare namen. Daar vallen nog de namen van Suso (Sevilla) en Cancelo (Manchester City) op. Futhead verwacht dat El Ghazi ook een in form card krijgt. De kans is groot dat onze landgenoot ook wordt genomineerd voor Premier League speler van de maand december.

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: FIFA 21: TOTW 14 verwacht met Linssen, Max, Carrasco en Muriel | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.