FIFA 21: ‘TOTW 4 met Padt en Kudus’

Elke woensdag verschijnt binnen het populaire FIFA Ultimate Team in FIFA 21 de Team of the Week. In de vierde editie moet het er dan eindelijk van komen. Een speler uit de Eredivisie. Tot dusver greep onze competitie er nog elke keer naast.

Nu schrijft Futbin dat er een reële kans op TOTW card uit de Eredivisie. In de voorspellingen voor de Team of the Week 4 in FIFA 21 worden twee spelers uit de Eredivisie getipt. Het gaat om Sergio Padt (FC Groningen) en Mohammed Kudus (Ajax). Beide eindigden nek aan nek in de Voetbal International Speler van de Week verkiezing. Padt zou een forse upgrade krijgen van een overall rating van 75 naar 81. Ook Kudus zou zo’n jump moeten gaan maken. Wij houden nog even een slag om de arm. Eerder werd ook Berghuis al gelinkt aan een uitverkiezing. Die kwam nooit uit.

Ook de Ligue 1 mag meerdere spelers gaan leveren. Naast Kylian Mbappé zou ook Memphis Depay kans maken. Als invaller kwam hij weliswaar niet tot scoren. Hij leverde wel drie assists. Andere verwachtingen zijn een uitverkiezing van Werner. Dat zou betekenen dat zijn OTW-card ook een upgrade krijgt. Daarnaast zou oud-PSV speler Hirving Lozano een tweede TOTW verkiezing krijgen. Het zou de eerste SIF (Second in Form) card zijn in deze FIFA 21. Lozano maakte indruk bij Napoli tegen Atalanta Bergamo. Dat deed ook Zlatan Ibrahimovic in de stadserby tegen Inter.