FIFA 21: TOTW 8 met smaakmakers Mané, Kanté én Dumfries

Opnieuw heeft Electronic Arts ons verrast met de Team of the Week. Er zitten namelijk wederom een aantal verrassende namen tussen. Daarnaast bevat Team of the Week 8 maar liefst 5 Hero Cards. Een uniek aantal voor FIFA Ultimate Team.

Natuurlijk, Team of the Week 8 is sterk beïnvloedt door de voorbije interlandperiode. Dat het nu leidt tot vijf in form Hero cards is wel erg veel. Het gaat daarbij om Marshall, Kucka, Szoboszlai, Alex Teixeira en Pandev. Buiten Alex Teixeira die de winnende goal maakte in de Chinese Super League finale, waren de overige vier belangrijk voor hun land. Zo was doelman Marshall beslissend voor Schotland in de strafschoppenserie tegen Servië.

Ook de overige namen zijn enigszins verrassend te noemen. Met Denayer (82) en Batshuayi (82) levert het Belgische nationale team twee spelers. Vanuit Oranje werd Wijnaldum verwacht door zijn twee goals tegen Bosnie & Herzegovina. Het is echter Dumfries die een TOTW card heeft verdiend. Dumfries (82) is na Kudus, Traoré en Vloet de vierde IF card uit de Eredivisie. Dumfries heeft nu de hoogste rating van een TOTW card uit de Eredivisie.

Het zijn echter niet de meest aantrekkelijke cards van TOTW 8. Deze Team of the Week zullen FIFA 21 spelers vooral uitkijken naar Sadio Mané (91, LW), Lorenzo Insigne (86), Leon Goretzka (86), Riyad Mahrez (86) en Ngolo Kanté (89). De reguliere cards van vooral Mané en Kanté zijn door deze TOTW flink in waarde gedaald.

Daarnaast zijn er ook weer een aantal Ones to Watch upgrades. Zowel Vidal (85) als Hakimi (85) kregen een upgrade van hun OTW-card.

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: FIFA 21: TOTW 8 met smaakmakers Mané, Kanté én Dumfries | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.