FIFA 21: TOTW 9 mét Cristiano Ronaldo, Lukaku en Haaland

Het is vaste prik. Elke woensdag om 19.00 uur wordt de nieuwe Team of the Week in FIFA 21 bekend. Vooraf werd er al veel geschreven en gesproken over TOTW 8. Dat had alles te maken met Black Friday. Electronic Arts pakt normaliter dan altijd groter uit dan normaal. En dat is niet gelogen.

Team of the Week 8 heeft alles wat een FIFA 21 gamers maar wil hebben. Een groot aantal topspelers hebben een in form kaarten gekregen. Net de boost die je elftal in Ultimate Team nodig heeft. Zeker met de Weekend League weer in het vooruitzicht. Zo hebben Cristiano Ronaldo (93), Neuer (90), Haaland (87), Lukaku (86) en Digne (86) een upgrade gekregen. Ook vanuit La Liga zijn er met Carrasco (84) en Fernando (85) mooie card. Er zijn geen Ones to Watch upgrades.

In tegenstelling tot voorgaande weken zit er geen Nederlands tintje aan dit elftal. Eerder werd Zakaria Labyad nog met een TOTW-verkiezing in verband gebracht. Dat is niet het geval. Het gemis van spelers uit de Eredivisie wordt echter ruimschoots gecompenseerd. Wie hoop jij te packen?