FIFA 21: Vanaf begin oktober beschikbaar

FIFA 21 is vanaf begin oktober beschikbaar. Dat werd vannacht bekend gemaakt op EA Play Live plaats. Gamers die de Playstation 4 versie kopen krijgen een gratis upgrade voor Playstation 5, die eind dit jaar gelanceerd wordt.

In een 50 minuten durende show kwamen geen grote nieuwtjes over FIFA 21, of andere game franchises zoals Apex Legends of Madden NFL 2021. Dit waren de highlights vanuit EA Play Live voor FIFA 21:

Releasedatum: begin oktober

De releasedatum van FIFA 21 is 9 oktober. Games die FIFA 21 Ultimate Edition of Champions Edition bestellen krijgen 3 dagen eerder toegang tot de game en kunnen dus al vanaf 6 oktober spelen. Electronic Arts stelt dat EA Access members zelfs al op 1 oktober kunnen starten.

Gratis upgrade naar nieuwe consoles

Later dit jaar komen zowel de Playstation 5 en de Xbox Series X op de markt. Electronic Arts stelt dat kopers van de Playstation 4 en Xbox One later dit jaar gratis zal upgraden mocht je de nieuw spelconsole kopen. Electronic Arts noemt dit Dual Entitlement. Je krijgt dus een gratis upgrade voor Playstation 4 naar Playstation 5. Datzelfde geldt Xbox One spelers richting Xbox Series X. Je progressie in FIFA Ultimate Team (zoals coins en rewards) en VOLTA kan ook van de ene naar de andere console worden meegenomen.

Pre-order bonus

In de pre-order krijg je een Homegrown Talent. Het betekent dat je een lokaal talent met world class potentie beschikbaar krijgt in FIFA 21 Career Mode. Deze is gerelateerd aan het land van de competitie die je gaat managen. De andere pre-order bonussen zijn op dit moment nog niet bekend.

Er waren nog weinig gameplay beelden te zien in EA Play Live. Wel is duidelijk dat Kylian Mpabbé en Virgil van Dijk weer een belangrijke rol krijgen en ongetwijfeld op de packshot terecht komen. De volledige show is inmiddels ook te bekijken op YouTube:

1 Trackback / Pingback

  1. FIFA 21: Vanaf begin oktober beschikbaar | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.