FIFA 21: Vanaf morgen Headliners in packs

Er komt weer een nieuwe pack promotie aan voor FIFA 21. Het gaat om Headliners. Dat is direct één van de meest populaire promoties in Ultimate Team. De nieuwe promotie zit vanaf 1 januari om 19.00 uur in de packs. Het betekent wel dat Team of the Year (TOTY) nog even wordt uigesteld.

Het is voor de derde keer dat Headliners in FIFA Ultimate Team gebruikt worden. Het gaat om spelers die dit seizoen in uitmuntende vorm zijn en minimaal al één Team of the Week verkiezingen hebben gekregen. Daarnaast kan een  Headliner item niet ook een Ones to Watch (OTW) zijn. Spelers als Luis Suarez, Achraf Hakimi en Victor Osimhen zijn zodoende uitgesloten.

Speculatie over Headliners

Het is op dit moment nog onbekend welke spelers als Headliners worden gelanceerd. Toch is er online al heel veel speculatie. James Tavernier, Hirving Lozano, Jonathan Bamba en Bruno Fernandes worden het meest genoemd als mogelijke Headliners.

Waarom wil je Headliners in FIFA 21 hebben?

Het zijn dynamische cards. De spelers uit Headliners blijven altijd minimaal 1 rating boven de In Form cards uit Team of the Weeks. Extra bijkomstigheid is dat wanneer hun team vier keer op rij wint er ook nog een eenmalig upgrade van 2 komt. Ideaal dus voor je Ultimate Team.

 

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: FIFA 21: Vanaf morgen Headliners in packs | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.