FIFA 21: ‘Vanavond RTTF met Isco, Rashford en Coutinho’

Er komt vanavond weer een nieuwe promotie in FIFA 21. Na Ones to Watch en Rulebreakers is het nu tijd voor Road to the Final. Een promotie die we al kennen van de voorgaande FIFA editie.

De Road to the Final promotie, afgekort ook wel RTTF, bevat spelers die met hun club in de Champions League of Europa League actief zijn. Bij elke volgende ronde die hun club Europees verder komt, krijgen de RTTF cards een upgrade van 1 punt in de overall rating. In totaal kan dat bij Champions League zes keer gebeuren.

In FIFA 20 had Tagliafico een Road to the Final Champions League card. Mogelijk dat Ajax dit jaar weer een RTTF card kan leveren. Het ligt dan voor de hand dat dit Edson Alvarez, Antony of Dusan Tadic is.

Wat weten we tot dusver van RTFF in FIFA 21?

  • Release is vanavond om 19.00 uur. Net als andere promoties starten deze op vrijdag.
  • Thema is Champions League. Vanaf vanavond is er een week lang een Champions League promotie
  • Er komt een SBC van Isco. Afhankelijk van de uitkomst van Real Madrid – Inter dinsdag zou Isco of Milan Škriniar een card krijgen. Real Madrid won en zodoende komt er een Isco RTFF.
  • Champions League winnaar Bayern München heeft een RTFF card. De kans is groot dat dit een buitenspeler is. Alphonso Davies, Douglas Costa, Serge Gnabry of Kingsley Coman liggen dan het meest voor de hand. Lewandowski lijkt men voor andere promoties achter de hand te houden. Leroy Sané kreeg onlangs al een Ones to Watch.
  • Marcus Rashford. Oplettende FIFA 21 spelers zag op het beginscherm van RTTF een Engelse postcode voorbij komen. Laat dat net de postcode zijn waar Fletcher Moss Rangers speelt. Dat is de jeugdclub van de aanvaller van Manchester United. Ook Jesse Lingard komt er vandaan maar die ligt veel minder goed in de markt.
  • Philippe Coutinho. Er was een tweede clue op het beginscherm. Daar stond 070118. Als we er vanuit kunnen gaan dat dit staat voor 7 januari 2018 dan moet dit wel Coutinho zijn. Op die dag verruilde hij Liverpool voor FC Barcelona. Inmiddels is de Braziliaan onder Ronald Koeman eindelijk een basisspeler.