Fortuna haalt verdediger voor verhuur aan Dordrecht

Fortuna Sittard staat op het punt zich te versterken met Özgur Aktas. De 23-jarige verdediger wordt direct verhuurd aan FC Dordrecht waarmee Fortuna een samenwerking heeft. Aktas mag in de Keuken Kampioen Divisie de nodige speelminuten gaan opdoen.

Aktas zat zonder club nadat zijn aflopende contract bij Vitesse niet werd verlengd. De oud-speler van NEC kwam bij Vitesse niet in competitieverband in actie. De verdediger kwam niet verder dan vijf minuten in de KNVB Beker tegen de amateurs van ODIN ’59. Hoewel de verdediger eerder in de belangstelling stond van FC Den Bosch en Go Ahead Eagles is het nu Fortuna Sittard die hem gaat binden. Het is onduidelijk of de komst van Aktas, met Turkse roots, los staat van de aanwezigheid van eigenaar Isitan Gün. Die gaf eerder al eens te kennen een verdienmodel te zien in spelers met Turkse roots.

Technisch manager Sjors Ultee tegenover 1Limburg: “Het is inderdaad het plan om hem komend seizoen bij Dordrecht speelminuten te laten maken, zoals dat voor meerdere jongens zal gelden die bij ons onder contract staan.” Eerder contracteerde Fortuna Sittard al Yanick van Osch, Joshua Wehking, Roel Janssen, Emil Hansson voor de eigen selectie. Daarnaast werd huurling George Cox definitief overgenomen van Brighton.

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: Fortuna haalt verdediger voor verhuur aan Dordrecht | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.