FOX Sports zendt alle duels KKD live uit

Voetbalfans opgelet. Alle duels uit de eerste periode van de Keuken Kampioen Divisie zullen live op televisie worden uitgezonden. De KNVB is akkoord gegaan met een verzoek van de clubs uit de Eerste Divisie om de eerste negen duels te verspreiden over meerdere dagen en verschillende aanvangstijdstippen. Hiermee wordt het mogelijk alle duels live uit te zenden.

Maar nog belangrijker. De clubs uit de Keuken Kampioen Divisie komen met deze stap haar eigen fans tegemoet. Die hoeven nu namelijk geen minuut meer te missen van hun favoriete club. Belangrijk omdat nu lang niet iedereen het stadion kan en mag bezoeken. Het is niet uitgesloten dat ook alle wedstrijden van de tweede periode live worden uitgezonden op FOX Sports. Veel is afhankelijk van de dan geldende overheidsmaatregelen.

Marc Boele van Coöperatie Eerste Divisie (CED) : “We zijn zeer blij dat we samen met onze partners FOX Sports en Keuken Kampioen het voor alle fans en sponsors mogelijk hebben kunnen maken om alle wedstrijden in de eerste periode live uit te zenden. Zo is hun favoriete club wekelijks in actie te zien.”

De Eerste Divisie begint op 28 augustus aan het seizoen 2020-2021. Eerder verlengde hoofdsponsor Keuken Kampioen al het sponsorcontract als naamgever voor onbepaalde tijd.

1 Trackback / Pingback

  1. FOX Sports zendt alle duels KKD live uit | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.