Geen Turks bod op Nicolai Jörgensen

Feyenoord hoeft voorlopig niet te vrezen voor een vertrek van Nicolai Jörgensen. Volgens Turkse media zou Besiktas een bod van drie miljoen euro hebben neergelegd. Zaakwaarnemer Rob Jansen bestrijdt dat.

De afgelopen seizoenen liepen voor Nicolai Jörgensen nou niet bepaald naar wens. Veelvuldig blessureleed en een vormdip zorgden ervoor dat het aanvankelijke droomhuwelijk tussen de Deense aanvaller en Feyenoord minder verloopt. Vorig seizoen verlengde de Deen zijn contract nog met een seizoen om nog een keer te kunnen vlammen. Ook 2019-2020 verliep teleurstellend. Hij speelde slechts 13 duels en scoorde 5 keer.

Toch is de Deens international nog altijd de eerste keus in de spits, al klopt de jonge Bozenik nadrukkelijk op de deur. “Nicolai Jörgensen gaat lekker ballen bij Feyenoord”, aldus Jansen in het Algemeen Dagblad. Wel stelt Jansen ‘dat in het voetbal morgen weer anders kan zijn dan vandaag’. “Maar er is op dit moment echt geen concreet bod bij Feyenoord uitgebracht op Jörgensen en ik verwacht ook niet dat dit gaat gebeuren.”

Een aantal seizoenen geleden weigerde Feyenoord nog zeventien miljoen euro van Newcastle United. Nu zou het met heel wat minder genoegen nemen. Advocaat zou een fitte Jörgensen echter heel goed kunnen gebruiken. De 29-jarige wil nog altijd laten zien dat hij geen eendagsvlieg is.