‘FIFA 20 komt maandag met Eredivisie TOTSSF’

De fervente spelers van FIFA 20 zijn al een aantal weken in de ban van Team of the Season So Far (TOTSSF). Gamers maken kans op de beste spelers van het afgelopen seizoen in FIFA Ultimate Team (FUT). De algehele verwachting is dat de Eredivisie aanstaande maandag ook zijn opwachting zal maken.

De afgelopen weken lanceerde Electronic Arts, de makers achter FIFA 20, elke vrijdag een topcompetitie. Na de Premier League, La Liga en Bundesliga was het afgelopen vrijdag de beurt aan de Serie A. In het team van het jaar van de Serie A was ook een plaatsje vrijgemaakt voor onze landgenoot Stefan de Vrij die voor Inter uitstekend presteerde. Eerder hadden ook onze landgenoten Virgil van Dijk (Premier League) en Frenkie de Jong (La Liga) zo’n speciale kaart van een topcompetitie te pakken. Elke maandag verschijnt er daarnaast ook een TOTSSF van een kleinere competitie. Zo was er eerder een plekje voor Ryan Donk in het Turkse Super Lig teams.

Volgens insiders komt aanstaande maandag Electronic Arts met een team van het jaar voor de Eredivisie. Op Instagram circuleren een aantal voorspellingen voor het FIFA 20 team van de Eredivisie. De verwachting is dat er onder andere speciale kaarten beschikbaar komen van Steven Berghuis, Quincy Promes, Hakim Ziyech en Denzell Dumfries.

Maandag om 19.00 uur wordt de Eredivisie TOTSSF door EA gecommuniceerd.