Go Ahead Eagles heeft eindelijk beet

Jaz Idzes speelt komend seizoen dan toch voor Go Ahead Eagles. Al bijna twee maanden geleden werd zijn komst aangekondigd. Door een foutje van de zaakwaarnemer was Idzes echter niet transfervrij. Beide clubs hebben nu alsnog een akkoord gesloten.

Bij een aflopende verbintenis moet een zaakwaarnemer of speler de overeenkomst formeel opzeggen. Wanneer dat niet gebeurd, wordt het contract automatisch met een seizoen verlengd. Het betekende dat Idzes zodoende alsnog een seizoen onder contract stond bij FC Eindhoven. Nu 58 dagen later is er alsnog een akkoord bereikt. Het contract van drie seizoenen is nu ook bekrachtigd.

Idzes op de website van Go Ahead Eagles: “Eigenlijk besef ik nog niet helemaal dat het nu daadwerkelijk rond is. Waarschijnlijk komt dat besef pas écht als ik later deze week in Terwolde op het trainingsveld sta. Neemt uiteraard niet weg dat ik ontzettend blij ben dat alles alsnog rond is gekomen. Elke keer als ik de voorbije maanden op bezoek was bij Go Ahead Eagles, hield ik een goed gevoel over aan de club. Het bevestigde voor mij telkens weer dat ik de juiste keuze had gemaakt om voor Go Ahead Eagles te kiezen.”

De social media afdeling van Go Ahead Eagles wist zich te onderscheiden met onderstaand ludiek filmpje: