Hahn houdt conditie op peil bij PEC Zwolle

Credits: Marco Oomen Fotografie

Warner Hahn is één van de bekende Nederlandse spelers die nog altijd zonder club zit. In afwachting van een buitenlandse club houdt de 28-jarige doelman nu zijn conditie op peil bij PEC Zwolle. Voetbal International meldt dat Hahn vanaf vandaag mee zal trainen.

Hahn speelde in het seizoen 2014-2015 voor PEC Zwolle. Het was Feyenoord die de Rotterdamse doelman aan die club verhuurde. Nu keert Hahn dus tijdelijk terug. De afgelopen drie seizoenen stond Hahn onder contract bij SC Heerenveen. Daar liet hij afgelopen zomer zijn contract bewust aflopen. Hahn had zijn zinnen gezet op een transfervrij buitenlands avontuur. Vooralsnog is dat er nog niet van gekomen. Dat had ook deels te maken met een knieblessure waarvan hij inmiddels weer volledig hersteld is.

De voormalig keeper van Jong Ajax, FC Dordrecht, Feyenoord, PEC Zwolle, Excelsior en SC Heerenveen had eerder deze zomer kunnen tekenen bij APOEL Nicosia. Hahn voelde echter niets voor een avontuur op Cyprus. Volgens Voetbal International is er nog wel buitenlandse belangstelling. Zo zou FC Midtjylland, tegenstander van Ajax in de groepsfase van de Champions League, belangstelling hebben. Ook Blackburn Rovers heeft belangstelling. Concreet is dat nog niet.

Hahn staat op de vierde plaats bij de transfervrije Nederlandse spelers. Benieuwd wie de andere spelers zijn? Check dan onze top 10 transfervrije spelers uit Nederland.