Hanoi FC wil duidelijkheid van Heerenveen

Credits: Instagram @officialhanoifc

Hanoi FC wil snel duidelijkheid van SC Heerenveen. De Vietnamese topclub is bereid mee te denken over de toekomst van Doan Van Hau. SC Heerenveen huurde de verdediger afgelopen seizoen al van Hanoi FC en die kans is ook komend seizoen aanwezig.

Van Hau kwam afgelopen seizoen enkel 1 minuut als invaller tijdens de KNVB Beker wedstrijd tegen Roda JC in actie. Financieel was het voor SC Heerenveen wel interessant. Er was voor sponsoren exposure in Vietnam, terwijl ook SC Heerenveen hier commercieel de vruchten van plukte. Hanoi FC is nu bereid mee te denken en ook financieel bij te dragen. Belangrijk is dan wel dat er voldoende sportief perspectief is.

Hanoi FC stelde dat eerder al in juni, nu is daar de deadline van 15 juli aan gekoppeld. SC Heerenveen heeft daar op gereageerd maar nog niet bevredigend volgens Hanoi FC. “In de laatste email van een aantal dagen geleden hebben we gevraagd om meer toelichting en daar wachten we nog steeds op”, aldus algemeen directeur Vo Le Trung tegen Thanh Nien en vertaald door FeanOnline. “Daarvoor heeft Heerenveen alleen gevraagd hoeveel Hanoi wilde supporten, zonder daarbij een specifiek plan voor Van Hau te noemen.”

Le Trung wil zich met Hanoi FC naar eigen zeggen ‘maximaal’ inzetten. “Als we niet tot een akkoord komen, kunnen we onszelf niets kwalijk nemen. We zijn bereid om te videobellen als Heerenveen ons hun plan met Van Hau kan presenteren. Hanoi wil deze zaak oplossen en de deadline daarvoor is 15 juli.”

1 Trackback / Pingback

  1. Hanoi FC wil duidelijkheid van Heerenveen | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.