Haps: ‘Fitter, scherper en vrijer dan ooit’

Ridgeciano Haps kijkt uit naar het nieuwe seizoen. Hoewel er van alle spelers het meest door andere clubs naar Haps werd geïnformeerd lijkt hij ook komend seizoen bij Feyenoord te spelen. De 27-jarige linksback sprak er uitgebreid over met Voetbal International.

“Ik weet dat er interesse was, maar hoe serieus is die als clubs zich vervolgens niet officieel melden?”, reageert hij in een uitgebreid interview met Voetbal International. “Naar mijn weten heeft geen enkele club dat gedaan bij Feyenoord voor mij. Dus is het heel makkelijk: dan ben ik er niet mee bezig. Ook nu niet. Ik speel voor Feyenoord en dat vind ik een voorrecht. Mijn contract loopt na dit seizoen nog een jaar door en waar mijn toekomst ligt, zie ik dan wel.”

De linksback werd de afgelopen seizoen veelvuldig door blessures geplaagd, iets wat eerder niet bij AZ het geval is. “Ik heb werkelijk geen idee waarom ik bij Feyenoord ineens zo vaak aan de kant heb moeten staan door blessures. Ik kan eigenlijk geen andere conclusie trekken dan dat het pech is geweest. In drie jaar Feyenoord heeft het me vaak tegengezeten, zo simpel is het eigenlijk.” Haps kijkt dan ook uit naar komend seizoen. “Ik voel me fitter, scherper en vrijer dan ik ooit was.”