Helmond Sport krijgt eerste twee spelers uit Mechelen

Foto credits @kvmechelen

Helmond Sport plukt de vruchten van de samenwerking met KV Mechelen. Het kan op korte termijn de eerste twee spelers uit België verwachten. Voor trainer Wil Boessen betekent het een welkome aanvulling van de selectie.

KV Mechelen wil dat Maxime De Bie (19) en Arno Van Keilegom (21) komend seizoen ervaring gaan op doen in de Keuken Kampioen Divisie. De Belgische club sluit niet uit dat er nog meer talentvolle spelers naar Helmond trekken. De Bie is een centrale verdediger die onlangs zijn contract bij Mechelen verlengde tot de zomer van 2022. Van Keilegom, een aanvallende middenvelder, ligt nog tot volgend jaar zomer klaar, met een optie van KV Mechelen om deze te verlengen.

De Bier trainde tot dusver mee met de selectie van KV Mechelen. De 1.89 meter lange verdediger speelde ook al de nodige wedstrijden voor Belgische nationale jeugdelftallen. Van Keilegom speelde afgelopen jaar op huurbasis voor KSK Heist, dat uitkomt op het derde niveau van België. Eerder speelde de aanvallende middenvelder in de jeugd van Anderlecht. Van Keilegom trainde niet mee met de selectie van Wouter Vrancken.