Heracles Almelo legt neo-international VS vast

Foto: Marco Oomen Fotografie

Heracles Almelo heeft opnieuw een aanvaller aan haar selectie toegevoegd. Het is de 22-jarige Luca de la Torre. Hij komt transfervrij over van Fulham waar hij een aflopend contract heeft. De Amerikaanse aanvaller beschikt ook over een Spaans paspoort.

De 1-voudig international van de Verenigde Staten speelde bij Fulham in het tweede elftal. In Almelo tekende De la Torre een contract voor twee seizoenen. De Amerikaanse aanvaller op de website van Heracles: “Deze club speelt graag attractief voetbal. Dat past denk ik goed bij mijn technische stijl van spelen. Daarover heb ik ook goede gesprekken gevoerd met onder meer trainer Frank Wormuth. Daar sprak vertrouwen uit. Ik kan niet wachten om te laten zien wat ik in huis heb.”

Technisch directeur Tim Gilissen is blij met de komst van De la Torre. “Luca is een veelzijdige speler die beschikt over een goede techniek en de nodige creativiteit. Hij kan als flankspeler op beide kanten uit de voeten, maar ook als aanvallende middenvelder. Hij biedt ons daarmee extra opties.”