Heracles bevestigt komst Rai Vloet

Rai Vloet trekt definitief naar Heracles Almelo. De aanvallende middenvelder zette vandaag een handtekening onder een driejarig contract. Vloet had een aflopend contract bij Excelsior, hierdoor kon hij transfervrij de overstap naar Heracles maken.

De 25-jarige Vloet in gesprek met de website van Heracles Almelo: “Vanuit Excelsior Rotterdam wilde ik graag een stap hogerop maken, de Eredivisie hoorde daar zeker bij. Er was interesse vanuit meerdere clubs, maar het aanbod van Heracles Almelo past precies bij wat ik zoek.”

De aanvallende middenvelder hoopt net als dit seizoen bij Excelsior van toegevoegde waarde te zijn. In de Keuken Kampioen Divisie scoorde hij 14 keer. Vloet: “Zo heb ik op meerdere manieren doelpunten gemaakt en wedstrijden beslist. Op die manier wil ik ook belangrijk zijn voor Heracles Almelo. Ik heb gehoord dat het een fijne club is, met fijne mensen en fijne fans, waar ze je in je waarde laten. Daar voel ik mij prettig bij.”

Technisch directeur Tim Gilissen: “Rai heeft laten zien over specifieke kwaliteiten te beschikken. Bovendien heeft hij bij Jong PSV, FC Eindhoven, NAC Breda en afgelopen seizoen bij Excelsior Rotterdam bewezen dat hij goals kan maken. Wij gaan samen met hem aan de slag om het maximale eruit te halen.”