Heracles en Genk weten elkaar nog niet te vinden

Credits; Fox Sports

Cyriel Dessers weet nog niet waar hij aan toe is. Volgens de Belgische krant Het Laatste Nieuws komen Heracles Almelo en KRC Genk maar niet tot elkaar inzake de transfersom. Heracles Almelo houdt strak vast aan de vraagprijs van circa zes miljoen euro.

Dessers eindigde in het afgebroken seizoen 2019-2020 met vijftien goals als gedeeld topscorer van de Eredivisie. De Belgische aanvaller met Nigeriaanse roots heeft nu zijn zinnen gezet op een mooie transfer. Afgelopen winter klopte het Spaanse Celta de Vigo en het Italiaanse SPAL al bij de Belgische aanvaller aan. Ook toen kwam Heracles Almelo niet tot een vergelijk met deze buitenlandse clubs.

Nu lonkte een transfer naar de Belgische Pro League. Met de nadruk op lonkte. Volgens Het Laatste Nieuws zit het transferdossier ‘muurvast’. Heracles Almelo houdt stug vast aan de vraagprijs omdat het verwacht dat er in deze transferzomer nog wel meer clubs zich zullen melden. Het verschil in vraag en aanbod blijft daarmee onverminderd groot.

Ondertussen zit KRC Genk niet stil. Het contracteerde inmiddels al de Colombiaanse verdediger Daniel Muñoz (24). De aanvoerder van Atlético Nacional tekende in Genk voor vier seizoenen. Ook is Genk in onderhandeling met het Argentijnse Godoy Cruz voor Juan Brunetta. De 23-jarige aanvallende middenvelder scoorde 6 goals in 19 wedstrijden. Brunetta zou ook in de belangstelling staan van Club Brugge en kost 3,6 miljoen euro.