Jeffrey Bruma flirt met terugkeer naar PSV

Credits: Marco Oomen Fotografie

Jeffrey Bruma heeft een speciale band met PSV. De verdediger werd met PSV kampioen in 2015 en 2016. Een terugkeer naar Eindhoven is voor de 28-jarige Bruma altijd een optie.

“Als die kans ooit weer voorbijkomt en alle partijen kunnen daarbij iets bereiken, dan is het zeker een heel mooie optie”, aldus Bruma in gesprek met PSV TV. “Daar zou ik dan zeker over nadenken. Ik ben nu 28 en heb bij Wolfsburg nog een contract voor één jaar. We moeten nu even kijken wat er gaat gebeuren. Vooral met die coronacrisis is het de vraag of clubs het durven om spelers aan te trekken.”

De huidige werkgever van Bruma is VfL Wolfsburg die hem momenteel verhuurt aan Mainz. Het is nog onduidelijk waar de toekomst van Bruma ligt. Bruma: “Als een club zich meldt, is het altijd leuk om te kijken of dat past in mijn plaatje en eventueel doorgezet kan worden. PSV is altijd een heel mooie optie, of dat nu is of over een aantal jaar. We moeten maar kijken wanneer dat het beste past. Maar het is zeker een optie waar ik al vaak over heb nagedacht.”

Jeffrey Bruma heeft in Wolfsburg nog een contract tot de zomer van 2021. De Rotterdammer speelde 25 interlands voor het Nederlands Elftal. Zijn laatste interland dateert echter al weer van november 2016 toen hij in en tegen Luxemburg (1-3 winst) een basisplaats had. Eerder speelde Bruma bij Feyenoord (jeugd), Chelsea, Leicester City, Hamburger SV, PSV en Schalke 04.