Kamp Vreven ontkent belangstelling Roda JC

Stijn Vreven is niet in gesprek met Roda JC over een mogelijk dienstverband. De Belgische oefenmeester en diens zaakwaarnemer ontkennen tegenover het Nieuwsblad dat er sprake is van gesprekken tussen beide partijen.

Vorige week dook het gerucht op dat Stijn Vreven in Kerkrade in beeld zou zijn gekomen. Roda JC is druk op zoek naar een nieuwe trainer en kreeg eerder al van Fons Groenendijk te horen dat hij geen interesse had. Vreven was een interessante optie nu zijn werkgever Sporting Lokeren failliet is verklaard. Vreven zit zonder club maar mogelijk niet voor lang. Volgens Het Nieuwsblad is hij in gesprek met AS Trencin uit Slowakije. Oud-voetballer  Tscheu La Ling heeft daar nog altijd invloed.

Trencin was in het verleden succesvol in Slowakije. In 2015 en 2016 werd het nog kampioen van het land. De afgelopen jaren eindigde het steevast in de middenmoot. Ook op transfergebied was Trencin minder succesvol. Eerder verkocht het nog Wesley (ex-Club Brugge, nu Aston Villa), Leon Bailey (ex-Genk, nu Bayer Leverkusen) en Moses Simon (ex-Gent, nu Levante). Eerder deze maand werd bekend dat Ryan Koolwijk zijn contract bij Trencin liet ontbinden. Hij heeft inmiddels onderdak gevonden bij Almere City.