Krijgt Memphis Depay een Ligue 1 TOTSSF?

Ondanks eerdere geruchten op social media is het nog allerminst zeker dat Memphis Depay een FIFA 20 Ligue 1 TOTSSF card krijgt. De kans is juist groot dat zijn ploeggenoot Houssem Aouar een eigen TOTSSF card krijgt. De vraag is nu of zowel Aouar als Depay een card krijgen. De insiders zijn het er nog niet ovr eens.

Bij Olympique Lyon kreeg Moussa Dembélé eerder al een Community TOTSSF. De verwachting was dat ook Depay een card zou krijgen. Door de hoeveelheid aanvallers is dat echter nog een heel groot vraagteken. Neymar, Mbappé en Ben Yedder komen vandaag om 19.00 uur zeker in de Ligue 1 TOTSSF voor. De vraag is er of er dan nog ruimte is voor nog een aanvaller als Depay, te meer omdat ook Osimhen (Lille) en Di Maria (Paris Saint Germain) op basis van hun spel een card verdienen.

Een TOTSSF card voor Depay zou betekenen dat we naast Virgil van Dijk (Premier League), Frenkie de Jong (La Liga) en Stefan de Vrij (Serie A) opnieuw in een grote competitie een TOTSSF card hebben.

Olympique Lyon zal sowieso ook vertegenwoordigd door Houssem Aouar. De 21-jarige middenvelder maakte een waanzinnig seizoen door en staat in de belangstelling van nagenoeg alle Europese topclubs.

De grote vraag is of onderstaande visuals vanavond waarheid worden of niet? Wat denk jij?